cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
24°

El secretari indica que Carme Garcia ha de ser regidora no adscrita

La trànsfuga d'Alcúdia afirma que estudiarà l'informe i que llavors decidirà si abandona el grup PSM-IV

126824

Imatge d'arxiu d'una roda de premsa que protagonitzaren Coloma Terrassa i Carme Garcia.

R.F.

La trànsfuga Carme Garcia hauria de ser regidora no adscrita, és a dir, que no hauria de pertànyer a cap grup municipal. Així ho manifesta el secretari de l'Ajuntament d'Alcúdia, Nicolau Conti, en l'informe jurídic que redactà a instàncies dels dos partits de l'oposició, Convergència per les Illes i el PSOE. Al text, el funcionari admet que "si bé el procediment que es va seguir per crear el grup municipal PSM-IniciativaVerds és el que prescriu" la legislació, "l'actuació no es pot considerar ajustada a dret", atès que el PSM havia certificat que Carme Garcia ja no n'era militant. El secretari posa en relleu, així mateix, que ell comunicà personalment a Carme Garcia que "havia de quedar en situació de regidora no adscrita".

El PSM, "satisfet"

Antoni Alorda, membre de l'executiva del PSM, expressà ahir "satisfacció" pel contigut de l'informe. "Carme Garcia ha de reconèixer que no vol representar ni representa el PSM", manifestà el mandatari. Cal recordar que la formació nacionalista ha anunciat que si el Consistori alcudien no fa marxa enrere, impugnarà davant el tribunal la creació del grup municipal PSM-IVerds.

Per la seva banda, Garcia insistí que ella no havia presentat "mai" la dimissió com a membre del PSM i que decidirà què fa quan hagi estudiat el contingut de l'informe. "Encara no puc dir si continuaré com a portaveu del PSM-IniciativaVerds o si passaré a formar part dels edils no adscrits", explicà la regidora trànsfuga. Miquel Llompart, portaveu de Convergència per les Illes al municipi, anuncià que aquesta formació presentarà un recurs de reposició contra el ple en el qual s'instituí PSM-IVerds com a entitat municipal a la Sala. La batlessa, Coloma Terrassa, del Partit Popular, remarcà que el text redactat pel secretari indica que els diferents grups es constituïren seguint allò que estableix la legislació vigent.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Carla, fa mes de 9 anys

Aquesta senyora tant imprevisible i tant poc formal, hauria de tenir ètica i vergonya alhora i retirar-se a ca seva. Aquesta senyora va enganyar als vortants d'Alcúdia i fa empegueïr a tot el poble. El PSM ni la hauria de mirar de cara.

Valoració:28menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris