cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

Retallen els actes de les festes de sa Pobla per manca de doblers

Just hi haurà una revetla i no es programaran focs

El nou equip de govern (PP) de l'Ajuntament de sa Pobla ha aplicat una reducció del 56 per cent al pressupost de les festes patronals de Santa Margalida i Sant Jaume respecte de l'any passat. D'aquesta manera, la localitat viurà enguany una revetla, en lloc de tres, i no es realitzarà el tradicional castell de focs artificials que posava fi a la celebració dels actes. Les festes tenen un pressupost de 31.000 euros.

El batle, Biel Serra, va explicar que "ens hem marcat una línia de contenció econòmica i austeritat que hem de seguir a causa dels temps que vivim" i va afegir que "amb l'estalvi de les festes podrem pagar factures pendents a proveïdors". La situació dels comptes municipals també és un punt que preocupa l'equip de govern: "En el pressupost d'enguany hi havia reflectits 270.000 euros en la partida de festes, però ens hem trobat que aquesta està gairebé exhaurida, ja que només hi queden 15.000 euros".

Civisme

Encara que el Govern ha decidit reduir considerablement les activitats amb motiu de la celebració patronal, el poble gaudirà dissabte de la seva revetla Districte 54. Serra, això no obstant, va manifestar que "s'aplicaran mesures correctores" per evitar que la festa derivi en una gran botellada i va demanar "responsabilitat i civisme" a tots els que hi assisteixin. En cas contrari, el batle té clar que "ens replantejarem la futura celebració" d'aquest esdeveniment.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris