cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

“Les urnes deixen ben clar que les Covetes és polèmic per una minoria absoluta”

A Son Baco, els dos partits sempre hem defensat el mateix: golf i oferta complementària”

126710

El nou batle de Campos, ahir al matí anava de bòlit, entre visites i telefonades.

J. Socies - J.Socies

 

Sebastià Sagreras Ballester, nascut a Campos el 1984, és el 36è batle del municipi. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, li agrada l'esport i passar l'estona amb els amics del poble. Ahir arribà ben prest a l'ajuntament i, a mitjan matí, encara semblava que estava dins un somni.

Per quin motiu un pacte amb + Acció?
Havia d'haver-hi alguna solució, ens havíem de moure i vam fer passes per lligar amb +A. Ho havíem d'intentar i deixar la vella rivalitat política. El primer dia no em plantejava res, però durant aquest mes crec que ha estat Campos pel Canvi que ha perdut els suports aconseguits pel juny. Hi ha bona sintonia i d'ençà que firmàrem el pacte ja hem fet feina cada dia.

Alguns exregidors no tenien gaire feeling amb Guillem Ginard. Què us han dit?
Tota la junta del PP m'ha donat el seu suport al màxim, igual que tots i cadascun dels components de la llista.

Demanareu disculpes, com vol Campos pel Canvi, per haver qualificat el ple de dia 11 de juny de "cop d'Estat"?
No he de demanar disculpes a ningú. La gent del poble m'ha fet molt de costat aquests dies pel que vaig fer. Fins i tot alguns dies vaig canviar els meus hàbits per no trobar-me la gent als bars. Ara hem de mirar el futur i fer feina.

El dia que fóreu elegit batle, parlàreu de Son Baco i de la carretera de Llucmajor. Autopista? Oferta complementària i golf?
Per la carretera, sense cap dubte la millor solució és un desdoblament, que consumeix menys territori. Sols una cosa tenim clara que ha d'acabar com ara: qui vulgui passar per dins el poble, ho ha de poder fer. I de Son Baco, els dos partits, PP i +A, fa molts anys que defensam sempre el mateix: golf més oferta complementària. Els campaners necessitam alguna cosa i defensam un model amb turisme de qualitat.

El vostre pare té part en els apartaments de les Covetes. Què en feim, de tot plegat?
Sobre les Covetes, el que digui el jutge. És un tema bastant compromès que s'utilitzà en contra meva durant la campanya. I crec que finalment els resultats electorals deixen ben clar que això és polèmic per una minoria absoluta.

També hi ha el tema dels aparcaments...
Cal cercar solucions a aquest tema. A les Covetes, cal l'ajuda de totes les institucions per evitar els problemes que s'hi repeteixen cada estiu.

I a la Ràpita...
El que està previst en el Pla Territorial: habitatges vacacionals. En definitiva, turisme de qualitat.

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Emmalaltida, fa mes de 9 anys

Sí que n'hauries de demanar de disculpes, si fossis persona, però no ho ets, i menys encara persona honrada. I n'hauries de demanar perquè el jutge ben aviat et va dir que no tenies raó amb la ridiculesa de la denúncia per com havia anat la plenària en què el que ara és el teu soci, aquell dia va votar Campos x Canvi. Per què no el denunciares a ell si trobes que allò va ser un cop d'estat? Hauries de demanar disculpes, sí, n'hauries de demanar, perquè si a cada cosa que no t'agrada has de fer una geniada semblant, ho tenim clar els campaners honrats. A més de pijo, aviciat, només et faltaria ser pubilango. Au, fes-te ric a costa del poble i fes més ric i pocavergonya els que t'empenyen.

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris