lluvia ligera
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Crispació a sa Pobla pels sous dels polítics

L'oposició diu que se'ls ha abaixat el sou un 50% i el batle assegura que mostrarà la nòmina

Els grups de l'oposició de sa Pobla (IxSP, Lliga, PSOE i PSM) denunciaren en el ple que "l'equip de govern ens hagi rebaixat el sou un 50%". Lluís Socias (PSOE) i Josep Joan Capó (Lliga) anunciaren que impugnarien la decisió. Des de l'oposició criticaren també que "el batle Biel Serra, lluny d'abaixar-se el sou, costarà 4.475 euros a l'erari municipal".

En aquest punt, Serra sentencià que "el mes de setembre, quan tingui la primera nòmina íntegra, la penjaré a la pàgina web de l'Ajuntament perquè es pugui comprovar quin és el meu sou, que és de 2.930 euros bruts al mes". Els regidors del PP cobraran per mitja jornada (45 euros) o jornada completa (90 euros) amb un màxim de 1.080 euros. Capó demanà: "Com es regularan les hores de treball dels regidors? Creim que és una manera d'encobrir una dedicació parcial o exclusiva".

Per part seva, Joan Comes (IxSP) manifestà que està d'acord amb la retallada dels sous a l'oposició "si els del PP també se l'abaixen a la meitat". Joan Enric Capellà assegurà que "la baixada dels sous suposa un estalvi als comptes municipals de 95.000 euros a l'any".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris