algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
18°

“Inca estarà neta si els ciutadans no l'embrutam”

L'Ajuntament estrena una campanya en la qual demana “col·laboració” als ciutadans

122706

Jorge Tejedo, Rafel Torres i la regidora Rosa Tarragó.

Antoni Pol - A Pol

"Marca't un punt. Mantingues Inca neta". Aquest és el lema de la campanya de conscienciació ciutadana que han llançat l'Ajuntament d'Inca i l'empresa concessionària del servei de neteja, Cespa. L'objectiu és cridar l'atenció dels ciutadans i demanar-los que col·laborin per mantenir la ciutat més neta. Un dels reclams principals de la campanya és un videojoc, que ja està penjat a la pàgina web de l'Ajuntament i que, segons fonts municipals, ha tingut "una gran acollida". El videojoc funciona de manera molt senzilla: s'ha d'encistellar una bolla de paper dins d'una paperera que es va movent de posició. Els usuaris també han de preveure la força del vent.

Espot televisiu

La segona iniciativa és la publicació d'un espot a internet i a la televisió local, realitzat en un format senzill i clar i en el qual, entre d'altres voluntaris, hi participa el batle. El vídeo pretén conscienciar la gent sobre el fet que allò que compta és utilitzar les papereres i que els residus hi acabin dedins. Les mesures han vingut acompanyades per l'ornamentació d'una trentena de papereres del centre de la ciutat, com si fossin cistelles de bàsquet amb el lema de la campanya. El batle, Rafel Torres, demanà "implicació" als conciutadans. "La neteja no és cosa de la regidora que se'n cuida, ni de l'empresa concessionària, ni tampoc del batle, sinó de tothom". Inca estarà neta si no l'embrutam", sentencià el batle. El cost de la campanya ha estat completament sufragat per l'empresa concessionària, Cespa.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per millorant inca, fa mes de 9 anys

Me pareix benissim, pero com aixi els fems de reciclatje de l'hospital d'inca que hi ha als passedissos van tots dins sa mateixa bossa?

http://www.millorant-inca.com

Valoració:0menosmas
Per Colom, fa mes de 9 anys

Si col·laboren a mantenir la ciutat més neta abaixaran les taxes de recollida de fems?

Valoració:9menosmas
Per BALEAR, fa mes de 9 anys

CLAR QUE SÍ, L'AJUNTAMENT NOI HI TÉ RES A VEURE NO? NI UNA CONCESSIONÀRIA AMB GENT INÚTIL QUE NOMÉS FA COM QUE FAN NET TAMPOC NO? QUINA VERGONYA, PERÒ CLAR, COM QUE BASTA QUE ESTIGUI NET EL CENTRE I EL CARRER ON VISQUI EL BATLE...

Valoració:6menosmas
Per bonsai, fa mes de 9 anys

"La neteja no és cosa de la regidora que se'n cuida, ni de l'empresa concessionària, ni tampoc del batle, sinó de tothom". Aleshores per què pagam els ciutadans? Si tanmateix la neteja de la ciutat és cosa de cada ciutadà, ens podem estalviar aquests imposts, ja que la neteja, diuen, no és cosa "de la regidora, ni de l'empresa concessionària, ni del batle", però tothom cobra per aquesta feina que no és "cosa seva", menys els ciutadans que la pagam i que endemés tenim la responsabilitat de mantenir neta la ciutat. Si algú ho entén que m'ho expliqui.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris