algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Encalentint motors per a la Patrona

Aquest divendres s'elegiran els protagonistes del simulacre de moros i cristians del 2 d'agost

122626

A la representació de l'any passat, instant en què els dos protagonistes inicien la batalla.

Miquel Àngel Canals - J.Ll

Ja queda menys per a les votacions més esperades per als pollencins. Aquest divendres, quatre candidats a Joan Mas i quatre més a Dragut es disputen el suport del poble per representar els personatges històrics més estimats a Pollença. La plaça Vella serà l'escenari on, com fa ja tres anys, se celebraran els comicis. Tot i així, com fa tres estius, no hi haurà vots per a la representació de l'Ajuntament Vell, ja que només s'hi presenta una sola candidatura.

Aquest any, el número de propostes per a la representació dels moros ha disminuït a només quatre, davant les nou de l'any passat. Un dels més assidus, Pep Pons Albullansa explica que la causa principal ha estat "que l'any passat molts draguts no van arribar als 200 vots i ja s'han donat per vençuts". Pons fa quatre anys que espera ser l'elegit per representar el cap dels moros i reconeix que aquest és el darrer any que s'hi presenta. Per la seva banda, entre els candidats a Joan Mas es distingeixen els més veterans dels nous participants. Tant Jaume Cànaves com Joan March tenen l'esperança de ser escollits en la seva primera candidatura, mentre que Pep Cerdà i Joan Cerdà fa quatre i cinc anys, respectivament, que es presenten per ser Joan Mas en el simulacre.

Més disputa

Encara que els pollencins ja estan acostumats a tenir dificultats per triar el millor candidat, enguany la disminució de propostes per a Dragut, Lloctinent i Abanderat farà que la decisió sigui més complicada. De fet, molts dels candidats ja han començat a fer campanya i reconeixen que "és més difícil convèncer la gent, però els amics no fallen mai", explica Joan Cerdà, que aspira a ser Joan Mas.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris