cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Els xalets de les Covetes, usats com a aparcament

L'Ajuntament de Campos, mitjançant la Policia Local, ja ha notificat en dues ocasions la il·legalitat que suposa emprar aquest espai per estacionar-hi vehicles

 

La polèmica torna als apartaments il·legals de les Covetes, a Campos. D'ençà que ha començat l'estiu, un dels locals de la zona utilitza un dels edificis a mig acabar com a aparcament per als seus clients. L'Ajuntament de Campos, segons indicà el batle, Joan Juan, ja ha fet la denúncia corresponent a la Policia Local, que també l'ha feta arribar en dues ocasions als propietaris del bar restaurant, als qui ha avisat que en cap cas no es pot emprar aquest edifici per estacionar-hi vehicles.

A 25 euros

A principi del mes de juny, coincidint amb l'obertura del local, es pintà a la façana un rètol que deia: "A partir de 25 euros de consumició, s'abonarà el pàrquing". Això, en tres idiomes: castellà, anglès i alemany. Després, i escrit amb posterioritat, s'hi veu "5 €", tal vegada en al·lusió a la quantia que s'ha de pagar si no s'arriba a la xifra de 25 euros de consumició.

Pocs metres més enllà del bar, la barrera que impedeix als vehicles l'accés a la platja és oberta i tancada pels encarregats del negoci. També s'hi veuen clarament les marques dels cotxes que van cap al soterrani dels apartaments ubicats més pròxims al nucli urbà. Fins fa unes setmanes, fins i tot un cartell assenyalava l'accés al pàrquing. Ara, tan sols uns grafits pintats damunt els bloquets dels apartaments, com si volguessin passar desapercebuts, indiquen l'entrada a un privilegiat aparcament a pocs metres de la platja del Trenc i amb el vehicle tot el dia a l'ombra.

Aparcament

Accedir a la platja de les Covetes i a la del Trenc continua sent tota una odissea. Així, les darreres propostes de l'Ajuntament de posar-hi ORA o d'eliminar llocs d'estacionament no han arribat a bon port per l'oposició dels llogaters dels xibius. L'any passat, el Consistori clausurà un pàrquing il·legal. Enguany n'ha tornat a sortir un de nou i que empra els famosos apartaments.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris