algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Noves terrasses als bars d'Inca

Els locals podran ocupar dos aparcaments i instal·lar-hi una tarima per a les taules

Després d'haver entrat en vigor la Llei antitabac, que prohibeix fumar en diferents espais, un dels quals és l'interior de bars i restaurants, l'Ajuntament d'Inca estudia una mesura per a aquest sector. Es tracta de cedir l'espai de dues places d'aparcament als establiments que no disposen de terrassa, a fi que puguin posar taules i cadires al carrer.

El tinent de batle, Felip Jerez, explicà ahir que "tenim la idea de crear una nova ordenança perquè als restauradors que no tenen terrassa davant el local, se'ls permeti ocupar un màxim de dos llocs de pàrquing i posar-hi una tarima elevada per a les taules i les cadires".

Alguns propietaris de bars de la ciutat han demanat a la Sala que adopti mesures per facilitar la creació d'espais a l'aire lliure.
"Davant el nombre de sol·licituds presentades pels qui regenten aquests establiments, el Consistori sospesa la possibilitat de dur a terme els tràmits necessaris mitjançant un decret de batlia. El fet és que, davant les peticions dels veïns, l'Ajuntament ha de ser àgil", en paraules de Jerez.

Adequació

Tot el cost d'adequar l'espai instal·lar-hi la tarima elevada, que quedarà al nivell de la voravia, serà a càrrec de l'amo del local. "Ara, l'equip de govern també estudia el tipus de plataforma que s'ha de posar, que haurà de ser de les mateixes característiques en tota la ciutat, i crearà una nova ordenança d'ocupació de la via pública", conclogué el tinent de batle.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris