cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Pollença multarà els edils si no van als plens

Cada cop que un regidor no hi acudeixi, se li descomptaran 150 euros del sou municipal

L'Ajuntament de Pollença acollí ahir el primer ple posterior a la constitució oficial del nou Consistori, en el qual es féu públic que el nou executiu només tindrà tres intregrants amb dedicació exclusiva. Això disminueix considerablement la quantitat que en tenia el govern anterior: sis. El batle, Tomeu Cifre (PP), tindrà una dedicació de 2.914 euros, que percebrà en 14 mensualitats; la delegada d'Hisenda i Cultura, Malena Estrany (Lliga), i la delegada de Turisme, Medi Ambient i Policia Local, Maria Buades (PP), rebran 2.636 euros en 14 mensualitats.
La resta de components de l'equip governant percebran en 12 mesos 14.000 euros, mentre que els edils que formen l'oposició rebran 6.000 euros cada any.

La novetat principal és una mesura que ha implantat la Sala perquè, cada vegada que un regidor no assisteixi a una sessió plenària o a una comissió informativa, se li descomptin 150 euros del sou. De la mateixa manera, s'aprovaren les retribucions del nou personal eventual, entre les quals hi ha la de l'arquitecte, el cap de servei d'obres, la secretària de Batlia i la directora de l'Institut municipal de Ràdio.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jo, fa mes de 9 anys

Bona mesura !!!!. Ja estaria bé que tothom ho fés així. (Si a un traballador "normal" que no compareix al seu lloc de feina, li descompten del sou, no veig perque als "privil.legiats! de sa política no les han de fer lo mateix)

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris