algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
20°

El PP gabellí mou fitxa per evitar la moció de censura

Els populars ofereixen a UCAP la batlia durant dos anys després que el PSOE hagi anunciat que vol reprendre les converses

127832

Joan Ferrer fou nomenat batle gairebé per sorpresa.

A. BASSA

El Partit Popular de Capdepera també ha decidit moure fitxa per evitar una moció de censura que ja començava a agafar forma. Ara, la junta local ha ofert dos anys la batlia a Unió per Capdepera (UCAP). La proposta s'ha presentat després que el PSOE fes pública la intenció de reprendre la negociació amb UCAP per tirar endavant el pacte signat just abans de la investidura. L'acord fou romput per Bartomeu Alzina i això propicià que els populars obtinguessin la vara de comandament com a llista més votada i quedassin al capdavant d'un govern en minoria.

"Pacte de futur"

"El que volem és aconseguir un pacte de governabilitat i de futur per al municipi de Capdepera i per als ciutadans. La gent ens ho demana". Així ho explicava a aquest mitjà el batle, Joan Ferrer, per afegir-hi que "UCAP va proposar aquest acord de governabilitat el 24 de juny passat. La junta ho ha estudiat i en conclou que tothom sap que la inquietud política dels dos partits no és altra que aconseguir una màxima gestió política i econòmica".
Si la iniciativa prospera, Ferrer serà el primer edil fins al juny de 2013. Cal recordar que la setmana passada UCAP va denunciar en un comunicat que havien rebut "pressions" del PP i que la negociació s'havia trencat. Ferrer els instà a demostrar-ho i deixà clar que "no hem exercit mai cap classe de pressió". Per la seva banda, UCAP té un bon problema. El portaveu, Gabriel Torres, explicava que "ahir, el PSOE es va posar en contacte amb nosaltres i avui vespre -ahir per al lector- la junta decidirà quina és la nostra opció. S'ha d'estudiar amb deteniment".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris