cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

La Sala ampliarà el pàrquing del poliesportiu de Felanitx

L'actual zona per a vehicles ha quedat petita per la gran afluència d'usuaris al centre Guillem Timoner

L'Ajuntament de Felanitx ha decidit millorar la zona d'aparcament del centre poliesportiu Guillem Timoner. La gran afluència d'usuaris a les instal·lacions de la carretera de Campos ja obligaren la Sala a habilitar un espai per poder estacionar i, segons manifestà el batle de Felanitx, Gabriel Tauler, "allò que farem ara serà adequar la zona amb una capa d'asfalt i senyalitzar els aparcaments per als vehicles".

D'aquesta manera, el centre amplia els seus estacionaments i les obres tindran un cost de poc més de 96.000 euros, com s'aprovà en la Junta de Govern local de la ciutat. Aquestes obres serviran per millorar-ne els accessos, ja que facilitarà el bon funcionament i la regulació de l'espai, una de les reivindicacions que havien fet arribar alguns dels usuaris del pavelló a l'equip de govern municipal.

Millorar accessos

El projecte d'ampliació ha estat redactat per l'enginyer Joan Bordoy i, com ha manifestat el batle, "servirà per millorar els accessos dels usuaris al centre esportiu". Així mateix, està previst que les obres estiguin finalitzades d'aquí a unes setmanes, per evitar molèsties als veïns que acudeixen al pavelló.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris