muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Inca posa cinc locals a meitat de preu

L'Ajuntament davallarà un 50 per cent el preu dels espais del mercat cobert per dinamitzar la zona

Davant la impossibilitat de poder llevar el lloguer dels cinc locals comercials al mercat cobert, l'Ajuntament d'Inca ha pres la mesura de davallar-ne els preus un 50 per cent. La mesura es pren a instància de la nova regidora de Mercats, Catalina Coll, i l'objectiu és poder dinamitzar la zona. El batle, Rafel Torres, apuntà que "també posarem la gestió per llogar els locals en mans d'una immobiliària en lloc de fer-ho directament des del Consistori".

Fins ara, els interessats a accedir a un dels locals, que tenen una superfície d'uns 30 metres quadrats, havien de pagar entre 525 i 650 euros cada mes de lloguer. Ara, els preus oscil·laran entre els 262 i els 325 euros amb un lloguer màxim de deu anys. La posada en marxa de negocis, com "una rellotgeria, una joieria o una òptica, entre d'altres, ajudarà a dinamitzar l'àrea, la qual cosa és l'objetiu dels locals del mercat cobert", segons Torres.

D'altra banda, les persones interessades a arrendar un dels locals hi hauran de fer una inversió de devers 12.000 euros per adequar l'espai. D'aquesta manera, s'hi haurà d'instal·lar una persiana exterior enrotllable, hi hauran de fer la instal·lació d'aigua i llum i unes petites millores a l'interior. Torres explicà les noves mesures durant el ple d'ahir, després que el regidor del PSM Antoni Rodríguez demanàs que se cedís un local a cada grup municipal a canvi de renunciar a la retribució municipal en concepte de lloguer d'un despatx.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris