cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
22°

A Inca es cobra de més pel fems

El PSOE estima que l'Ajuntament cobrà mig milió d'euros de més als ciutadans d'Inca per la recollida i la incineració de residus

L'Ajuntament d'Inca anuncià ahir que encarregarà "un estudi actualitzat" sobre la taxa de fems per "fixar si hi ha marge econòmic per rebaixar-la". L'anunci del Consistori arribà després que el PSOE (a l'oposició) denunciàs que els comptes municipals "ingressen mig milió de més" pel servei, amb la qual cosa la Sala admet la possibilitat que potser cobra més que no toca.

El portaveu del PSOE, Xavier Ramis, assegurà que el Consistori facturà 3,6 milions d'euros el 2010 als ciutadans per la recollida, tractament i incineració de fems, tot i que el cost real del servei puja a poc més de 3 milions. "La Llei d'hisendes locals estableix que el cobrament d'una taxa ha de correspondre's amb el cost del servei i que en cap cas no es pot cobrar de més", manté Ramis.

El líder dels socialistes assegurà que amb el que l'Ajuntament ha cobrat de més cada família hauria de tenir un descompte del 20 per cent en el rebut de fems. Per la seva banda, el Consistori explicà que "s'ha detectat un increment important en el nombre d'altes de la taxa de fems arran d'una revisió del padró, cosa que hauria fet augmentar de manera important la recaptació fins al punt de reconèixer més ingressos que costos". La Sala no descarta "aplicar una rebaixa en el preu dels rebuts".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un inquer, fa mes de 9 anys

I això que segons ells,han baixat els impots.

Valoració:6menosmas
Per Bossa, fa mes de 9 anys

...i Tirme cobra per NO incinerar...

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris