algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Oberts a millorar la cova de Ramon Llull de Randa

La propietat vol reformar-ne l'entorn i dignificar l'espai

La cova de Ramon Llull serà restaurada. La propietat de la cova de Randa ha mostrat predisposició per arribar a un acord amb el Consell de Mallorca i solucionar al lamentable imatge que presenta l'entorn ubicat al santuari de Cura, al terme municipal d'Algaida.

Després que fa unes setmanes s'hi dugués a terme una mena de ritual davant l'escultura sense mans ni cap del beat, la propietària dels terrenys, Catalina Morey, manifestà que sempre s'ha mostrat d'acord amb la proposta presentada pel Consell per reformar-ne l'entorn. Ara bé, assenyala que "nosaltres sols hi demanam vigilància, ja que, a més d'aquestes coses que fan ara, ens han romput la paret, les barreres i l'escultura que hi ha, que instal·laren sense el nostre permís. Volem que algú es comprometi a custodiar l'entorn".

Aquests anys hi ha hagut negociacions entre la propietat i el Consell i, segons Morey, "ja teníem els plànols per fer l'adequació del lloc, però finalment el Consell ens va dir que no tenia doblers". Així mateix, els propietaris diuen que mantindran la cova oberta, tot i que podrien tancar-la "sense cap inconvenient".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris