cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
23°

Pepe García pot tenir la paella pel mànec a Pollença

Alternativa podria formar govern amb el PP i la Lliga o bé intentar un pacte a cinc bandes amb tota l'esquerra

Pepe García, portaveu d'Alternativa per Pollença, inicia aquests dies una ronda de reunions amb la resta de forces polítiques amb representació municipal (un total de vuit) amb l'objectiu de cercar una majoria estable que permeti "aixecar" el municipi. El PP ha estat la llista més votada a Pollença (amb 5 regidors), però necessita, si més no, el suport de dues formacions per governar amb una majoria sòlida. La Lliga (amb 3 edils) és la més ben posicionada per arribar a una entesa, però l'exuemita Malena Estrany va formar una candidatura progressista que difícilment donaria carta blanca als conservadors. Així, la presència d'Alternativa en un possible pacte PP-Lliga facilitaria que l'assemblea d'aquest segon partit donàs el sí a una oferta dels populars.

A falta d'un acord, la Lliga també podria advocar per un acord amb les quatre forces d'esquerra que han aconseguit representació municipal (PSOE, PSM, Esquerra i Alternativa). Alternativa és l'única formació que ha fet públiques fins ara les condicions per pactar i les exposà, fins i tot, abans que tinguessin lloc les eleccions. La transparència i la reducció del nombre de dedicacions exclusives fins a un màxim de 3 són la seva bandera. No demanarà la batlia. "A nosaltres, el que ens interessa és canviar la dinàmica amb què s'han fet les coses: cal començar donant exemple, demostrar que hi ha un canvi de ver, i les dedicacions exclusives tenen un valor simbòlic important. Aquest plantejament és el que demana la societat: ho veiem de manera clara amb el moviment 15-M", declara el portaveu d'Alternativa,Pepe García.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PEL DESMEMORIAT HISTÃ’RIC, fa mes de 9 anys

El del Paraiso no es del PP i el PP no ha governat entre els anys 2007 al 2011. Ho va fer entre els 2003 al 2007, la legislatura on mes inverssió se va fer a Pollença per part del govern del PP. Per cert, la candidata de la Lliga formava part del govern juntament amb el candidat del PP.

Valoració:4menosmas
Per Toni C., fa mes de 9 anys

La senyora Elena Ballestero que és la portaveu d'en Pepe García? Però què és això!! Un periodista sèrio hauria de contrastar informacions i conèixer un poc de què està xerrant abans de publicar res.
Una mostra més de lo malament que està el periodisme a les Illes...
Lo de candidats progressistes a la Lliga és per fer-so mirar..Lo que hi ha al darrera és gent amb uns interessos bastant clars. Les dedicacions exclusives, els col·locats i els sous a Palma ja tenen noms.

Valoració:1menosmas
Per Una mica de memòria., fa mes de 9 anys

El PP el canvi ? Ha, ha... El PP ja va governar entre 2007 i 2011 amb Martí del Paraíso i companya i a pesar de la bonança econòmica es va començar la crisi que té actualment l'Ajuntament. Un dels seus regidors està imputat i ja veurem si no surten més.
El canvi només pot venir per part d'Alternativa però per desgràcia hi ha massa gent que no aprendrà mai.

Valoració:3menosmas
Per RETRUC, fa mes de 9 anys

Això que na Malena Estrani (Munareta) hagi fet una candidatura d´esquerres es de rialles. Els vots que ha rebut son de dretes i voler pactar amb en PEPE es contra natura. Es cert que el poble ha votat el canvi i aquest ha de venir de la ma del PP, qui ha guanyat les tres darreres eleccions a Pollença.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris