muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

“Volem escoltar la gent”

Biel Serra, que serà el nou batle de sa Pobla, diu que “amb els seus vots, els ciutadans han dit que volien un canvi”

125880

Biel Serra es convertirà en el nou batle de sa Pobla.

M.N.

Biel Serra encara no s'ho creu. Després del proper 11 de juny, dia en què es constitueixen els nous ajuntaments, Serra serà el batle de sa Pobla pel PP, després d'haver aconseguit la majoria absoluta en les eleccions de diumenge i desbancar el darrer govern municipal format per Independents per sa Pobla, PSOE i PSM.
Serra assegurà ahir que "és un vertader orgull haver sortit escollit batle del meu poble"; a més, creu que els ciutadans "han jutjat la feina feta durant els darrers quatre anys i han demostrat que esperaven un canvi".
Pel que fa a l'entrada de la Lliga Regionalista -partit format per l'exbatle de sa Pobla Jaume Font- dins l'Ajuntament de la localitat amb dos regidors, Serra es mostrà prudent: "Ha entrat una altra força política dins el Consistori que aporta una alternativa a allò que hi havia hagut fins ara".

El nou batle de la localitat també avaluà els resultats aconseguits per la seva formació en l'àmbit autonòmic. "Són molt bon resultats, però haver aconseguit la majoria absoluta al Parlament i al Consell no significa que l'agrupació política tingui carta blanca en la gestió. Ens hem d'ajustar molt a les prioritats, que són aconseguir que els ciutadans puguin arribar a final de mes; a més, s'han de prendre mesures centrades, que reuneixin totes les sensibilitats".

Localment, Biel Serra, digué que té tres pilars bàsics per aplicar durant els propers quatre anys i destaca que el primer de tots és "fer una auditoria per conèixer realment com estan els comptes municipals. També hem de prioritzar el pagament als proveïdors, la majoria dels quals són empreses de sa Pobla, i ser devora les entitats socials, culturals i esportives del poble: aquesta és la legislatura d'escoltar els ciutadans". A més, el futur batle també digué que "les enhorabones les vull rebre després d'haver acabat la legislatura". Sobre la seva promesa de fa tres mesos que només es dedicaria a sa Pobla si sortia escollit batle de la localitat, el número u de les llistes populars es reafirmà en les seves paraules. "Tinc el compromís amb els poblers; així, no acceptaré cap càrrec a Palma, aquest compromís serà real".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unqueescoltava, fa mes de 9 anys

el pp ha governat ja a la pobla ido perque no l´escoltaveu a la gent ah ido ara si, res fereu res de res sabem com son les vostres politiques.

Valoració:1menosmas
Per Xesca, fa mes de 9 anys

@balear, sofriran igual que amb el psoE (i aliats) però ara de manera més visible. O et penses que amb els psocialistes no hi havia barbàrie?

La barbàrie i l'espoli són coses que pp i psoE tenen ben en comú. Al País Bascc governen junts i tot.

Valoració:0menosmas
Per balear, fa mes de 9 anys

Los mallorquines no, Xesca, Los que sufrirán serán los catalanistas.

Valoració:-7menosmas
Per Xesca, fa mes de 9 anys

Senyors del pp susceptibles d'aturar la part bàrbara del partit, teniu feina.
Controulau les Bauzanades i les Delganades, que, si no, els mallorquins patirem fort.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris