cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Punt final al conflicte amb la promotora de les Covetes

L'Ajuntament de Campos aprovà per unanimitat arxivar l'expedient de responsabilitat civil patrimonial de Marina Ernst

52002

Els apartaments continuen patint la degradació pel pas del temps, alhora que fan malbé la imatge del Trenc.

Joan Riera

"Avui s'acaba de manera definitiva, és el punt final de l'encruia que ha tingut l'Ajuntament a sobre del 1994 ençà pel tema dels apartaments de les Covetes". Amb aquestes paraules, Joan Juan, batle de Campos, es referia a la fita històrica que tenia ahir el ple de l'Ajuntament: l'arxivament de l'expedient de responsabilitat patrimonial de Marina Ernst. Amb unes altres paraules, que els 27 milions que reclamava la promotora de les Covetes, als quals després renuncià, segons diu Juan, "ja mai no podran tornar a ser reclamats a la Sala. Per tant, d'aquesta manera el Consistori mai no haurà de pagar res a l'empresa per la llicència mal donada el 1991 i que permeté iniciar l'edificació dels apartaments". Finalment, foren tots els grups municipals -Campos pel Canvi, Partit Popular i Grup Mixt- els que votaren a favor de l'arxivament d'aquest expedient.

Llicència

Així mateix, la portaveu del Partit Popular, Margalida Ginard, va assenyalar que "la llicència que atorgà l'Ajuntament està ben donada, i així ho ha dit el Tribunal Superior". Aquestes paraules encengueren el batle, qui li replicà amb un contundent "poques vegades havia sentit una cosa tan inexacta, acabes de mesclar ous amb caragols" i repassà les diferents sentències que hi ha hagut fins ara sobre les Covetes.

El batle explicà que ahir mateix l'Ajuntament notificaria a l'empresa promotora la decisió del ple municipal i que alhora comunicaria al Consell Consultiu que ja no els cal la seva resolució perquè la qüestió s'ha solucionat abans del seu dictamen.
Juan també digué que "si s'ha arribat a aquest punt, en què l'empresa ha renunciat a cobrar, és per la molta feina i ben feta que han fet aquests darrers quatre anys l'Ajuntament de Campos i l'equip d'advocats contractats per la Sala".

Esbucar

Segons l'equip de govern municipal, la renúncia de l'empresa a cobrar els 27 milions que reclamaven és perquè no pogueren demostrar mitjançant cap factura, ni cap document la quantitat que exigien. Juan convidà tot el poble a veure i a llegir per si mateix qualsevol de les sentències sobre aquest tema per tal d'aclarir-ho.

Ara, Juan creu que el proper Ajuntament sols podrà prendre una decisió, que és la de demanar la demolició dels apartaments.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pd, fa mes de 9 anys

Algú diu, I ÉS PREOCUPANT ... "la Llicència que atorga l'Ajuntament està ben donada," i un altre aborronat d'aquest comentari, replica al final ".... crec que el proper Ajuntament només podrà prendre una decisió, que és la de demanar la demolició dels apartaments. "Assegurança ¿¿¿¿¿, un alcalde em va dir fa anys, en un cas simila, un ha de ser molt hompre per dir la veritat ..., em pregunto, es diu ara la veritat? seriosa igdignant que la decisió que es prengués fos la de consentir el projecte i acabas de construir-se els apartaments, de segur que algú no ha arribat a un acord amb la constructora?, estrany és que la mateixa hagi renunciat al capital, no conec cap cas aquest seria el primer. Que hi ha sota la catifa ...... Que gran incògnita, només al final se sabrà si efectivament es enderrocar lo construit..

Valoració:2menosmas
Per Agustí Cerveró, fa mes de 9 anys

Responsabilitat civil (?)

Valoració:0menosmas
Per quin merder, fa mes de 9 anys

No entenc res, i en peix frit també va votar que si?

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris