algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Als pobles, s'innova

Independents i coalicions es deixen veure a la Part Forana amb els lemes més originals de la campanya

Amb diferències segons el municipi, els pobles de la Part Forana han viscut la campanya electoral entre cartells i pancartes que demanen el vot per al proper diumenge en totes les principals places, carrers i avingudes. Lluny de l'estandardització en qüestió de lemes dels grans partits, les agrupacions independents i les coalicions són les més innovadores.

A Manacor, per exemple, la plaça de la Bassa i el passeig de Na Camel·la són els indrets amb més presència de cartells electorals. Les novetats, però, les imposen els independents de Porto Cristo, AIPC, que tenen com a lema "Un pont cap al futur", i els d'ALM, amb un Cuidam Manacor. A la comarca també hi trobam "Hi ha una altra manera de fer poble", de l'Assemblea per Sant Joan.

A la comarca d'Inca també hi ha diferents agrupacions polítiques que defugen les línies de campanya dels seus partits, com ara el PP d'Inca i el de sa Pobla. Mentre que a la campanya de la capital del Raiguer aposten per "Estimam Inca", a sa Pobla fan la campanya sota el lema "Avançam" per fer front al "Tèntol" d'Independents per sa Pobla de la legislatura passada.
La nota d'humor la posa Independents d'Inca, que passa l'aprimador a la corrupció, l'atur i la brutor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris