algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Més de sis-centes persones participen a Lluc en la Diada de la família

El santuari de Lluc va ser ahir el punt de trobada de prop de sis-cents fidels cristians que van acudir al municipi d'Escorca per celebrar i participar en la Diada de la família, que enguany té per lema "Familia, expressió de l'amor". El bisbe de Mallorca, Jesús Murgui, va presidir l'eucaristia que tingué lloc a l'Acolliment i que inicià la celebració, en la qual va destacar "l'important paper de la família per a la transmissió de la fe". Murgui també va posar èmfasi "en el pes de l'amor, com a instrument per impulsar i recompensar la relació entre pares i fills". El bisbe també va tenir unes paraules de record per les víctimes del terratrèmol de Llorca i els assistents pregaren per ells.

Homenatge

L'acte va ser amenitzat pel cor del Blavets, que varen interpretar diferents peces durant la missa, i també hi participaren nombrosos fidels que lliuraren al bisbe diferents presents. En finalitzar la missa, la Delegació de Laïcat i Família del Bisbat de Mallorca va retre un sentit homenatge als matrimonis que enguany celebren vint-i-cinc i cinquanta anys de casats. El bisbe Murgui va ser l'encarregat de lliurar a cada matrimoni participant en l'acte una rosa i una panera de fang en mostra de la seva benedicció i gratitud. Així mateix, es va felicitar tres parelles joves que enguany han complert el primer aniversari de casament. En total, el Bisbat va retre tribut a vuitanta-un matrimonis procedents de diferents municipis de l'Illa.

Aniversari

Com a curiositat es pot destacar que el grup més nombrós va ser el dels matrimonis que complien les noces d'or, als quals Jesús Murgui va beneir i va voler fotografiar-s'hi. Murgui lloà "la seva dedicació i empenta" per compartir les seves vides durant cinquanta anys. En finalitzar els actes litúrgics, hi va haver una actuació musical per als més petits de la casa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris