algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

Un passeig a Cala Bona en record de Miquel Vives

El ple de Son Servera acordà donar el nom del pintor mort el 2010 a l'antic carrer Tramuntana

125698

Cala Bona tindrà un passeig dedicat a un dels seus ciudadans amb més projecció dins i fora de l'illa.

ULTIMA HORA

Hi hagué unanimitat. El carrer Tramuntana Port Verd, a la carretera de Cala Bona, a la Costa dels Pins, durà el nom de passeig del Pintor Miquel Vives. Així es va acordar en el darrer ple ordinari de l'Ajuntament de Son Servera amb el vot favorable de tots els integrants dels partits polítics que formen el Consistori. D'aquesta manera, la Sala de la localitat ha volgut fer un reconeixement honorífic a un dels seus veïns més reconeguts i amb una àmplia projecció tant dins com fora de l'Illa. L'artista va morir el mes de maig de 2010 a 73 anys.

Miquel Vives (1937) va viure i treballà a Son Servera, va ser fundador i director de la galeria d'art les Fragates de Cala Bona. De formació autodidacta, va participar una sèrie d'anys en la fira internacional d'art contemporani de Madrid ARCO i la seva obra s'inscriu dins un postimpressionisme i hiperrealisme. Va fer nombroses exposicions i va col·laborar de manera altruista a la creació de pòsters per a entitats esportives, culturals i soci sanitàries. Des de l'Ajuntament s'ha volgut retre un homenatge "pels seus mèrits prou reconeguts" i es varen plantejar diferents opcions. També es va parlar de donar-ne el nom al mirador de la Costa dels Pins, però finalment tothom coincidí a dedicar-li un passeig a Cala Bona.

Cal recordar que la família del pintor el mes d'octubre va donar el quadre La piedad al poble de Son Servera, una peça de grans dimensions, amb motius religiosos, que recrea el descens de Jesucrist a la Creu i que fou pintat l'any 1972. El quadre es va ubicar a la capella del cementeri municipal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris