cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Detinguts quatre persones per assaltar xalets al Raiguer

Els lladres, de nacionalitat espanyola, venien les joies robades en botigues de compra d'or

La Guàrdia Civil d'Inca ha detingut quatre persones de nacionalitat espanyola, tres barons i una dona, que es dedicaven, a assaltar xalets a les localitats d'Inca, Selva, Lloseta, sa Pobla, Sineu, Binissalem, Sencelles i Moscari. En un comunicat, la Benemèrita ha informat que ha recuperat diversos televisors de plasma i LCD, joies i un ca de la raça Bull-Dog francès en l'operació. Així mateix, s'han rastrejat una gran quantitat d'objectes sostrets en els robatoris comesos, donant com a punt en comú empreses de compra-venda d'objectes usats arreu de Mallorca.

Els lladres, que tenien Palma com a lloc predilecte per a la venda, venien les joies robades en botigues de compra d'or a diverses localitats del municipi, han estat detinguts a les localitats de Selva i Inca. Segons les investigacions dutes a terme per la Guàrdia Civil d'Inca, es desprèn que tots aquests efectes assoleixen un valor aproximat de 140.000 euros, si bé sobre les joies de gran valor sol s'ha calculat el preu del seu pes en or, no podent ser peritado el valor de disseny i pedreria.

Es pot dir, a més, que les investigacions es van iniciar a començaments d'aquest mes de maig, quan en Selva es van detectar una sèrie de fets delictius, que, pel seu 'modus operandi', semblaven tenir relació. En el registre, s'ha recuperat una petita part del material sostret i nombroses paperetes d'empenyorament i copia de contractes de venda empreses de segona mà de la resta d'objectes decomissats. Durant els pròxims dies continuaran les gestions de localització i devolució dels efectes confiscats als seus propietaris i no es descarten futures detencions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris