algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 14°
22°

Comença la festa

Inca i Manacor s'omplen de cartells en la primera nit electoral i els candidats mostren les seves cartes

53320

Rafel Torres, al costat de l'expresident Cristàfol Soler.

m.serra

Molts ho desitjaven, però no fou fins ahir, a les dotze de la nit, que començà la campanya electoral i, amb aquesta, l'aferrada de cartells als carrers de la Part Forana. No obstant això, molts de partits polítics s'hi avançaren. A la capital del Raiguer, la coalició PSM-IniciativaVerds-Entesa d'Inca procedí a una penjada simbòlica de cartells dins la seu per culpa de la pluja, que es féu present a la ciutat durant el capvespre. Antoni Rodríguez, candidat nacionalista a la batlia de la localitat, es mostrà convençut que la seva formació "entrarà a formar part del govern municipal".

Per la seva banda, el PP d'Inca aprofità que a les sis de l'horabaixa havia sortit el sol per penjar els dos primers cartells en període electoral, a la plaça del Blanquer. El batle actual i candidat dels conservadors a la reelecció, Rafel Torres, al costat de l'expresident del Govern Cristòfol Soler, va ser l'encarregat d'aferrar-los. Torres destacà que la formació que encapçala garanteix "una campanya honesta i transparent" i lloà "el gran esperit de feina que tenen els militants populars d'Inca" que ahir vespre s'encarregaren de lliurar-los els cartells.

Sus a la campanya

A la comarca de Manacor, l'aspirant socialista a la batlia, Amanda Fernández, dóna el sus a la campanya amb l'aferrada simbòlica del seu cartell a la seu del partit, amb el lema "Perquè Manacor guanyi" i envoltada de roses vermelles. Per part seva, el PP trià la plaça de la Bassa, el centre neuràlgic de la ciutat, perquè l'actual primer edil, Antoni Pastor, hi enganxàs els pòsters de la formació i els dels candidats al Consell de Mallorca i al Govern balear.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris