algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Alaró tindrà fins l'octubre Policia les 24 hores del dia

L'Ajuntament pretén fer les nits més tranquil·les al veïns del municipi durant la primavera i l'estiu, que és quan el poble té més residents

El municipi d'Alaró disposarà fins al proper 20 d'octubre del servei de Policia Local les 24 hores del dia. Així, la Sala pretén fer les nits molt més tranquil·les als veïns ja que fins ara només es disposava de Policia durant les nits del divendres i dissabte i si entre setmana hi havia algun incidents els alaroners havien de cridar l'112 i esperar una resposta. Enguany és el segon que la Sala aposta per aquesta mesura a causa dels bons resultats que es registraren l'any passat. Per tal de donar una millor cobertura, l'Ajuntament d'Alaró ha apostat per ampliar el servei i enguany el servei estarà vigent sis mesos, dos més que l'any passat.

Joan Simonet, batle d'Alaró, explica que "amplien el servei de Policia durant els mesos de primavera i estiu perquè és quan el poble té més residents i, conseqüentment, quan es produeixen més incidents". Així, la plantilla de policies d'Alaró disposarà de nou agents i durant les nits una parella vigilarà que l'ordre es compleixi en el municipi. Des del Consistori consideren que l'ampliació del servei de Policia "és una reivindicació històrica del municipi, i ara que Alaró sobrepassa els 5.000 residents, no podia esperar més". Amb aquesta iniciativa, la Sala complementa l'aposta per la seguretat que inicià al 2009 amb la instal·lació de càmeres de vigilància a la zona de Son Tugores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris