algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
23°

Para-sols i gandules de franc a Pollença

L'Associació de Veïns del Port de Pollença encara pot presentar recurs

123758

L'adjudicació de l'explotació de les platges del municipi està encara pendent de ser definitiva.

ULTIMA HORA

La societat F&A Beach explotarà les platges del Port de Pollença aquest estiu sempre que demostri que es troba al corrent de pagament, la qual cosa obligaria l'Associació de Veïns del Port de Pollença (concessionària de les platges des de fa més d'una dècada) a retirar les gandules i els para-sols que va col·locar de manera irregular a la zona fa ara dues setmanes. S'anticipa, com ja ho va fer fa un any, a l'adjudicació oficial. Mentre es resol definitivament el concurs els veïns no poden cobrar per l'ús de les gandules ni dels para-sols.

Fa ara un any els veïns van resultar finalment concessionaris del servei, per la qual cosa l'Ajuntament va arreglar la situació mitjançant un contracte menor que va cobrir la prestació del servei a l'inici de la temporada fins que es va formalitzar el contracte d'explotació. Però ara la cosa es complica i és que l'oferta de F&A Beach SL pels lots de les platges d'Albercutx i Tamarells, és segons el parer de la comissió de contractació municipal l'oferta més avantatjosa.

L'Associació de Veïns del Port de Pollença encara pot presentar recurs contra la proposta de l'Ajuntament de Pollença d'adjudicar a aquesta societat de Muro els lots de la platja d'Albercutx i la platja de Tamarells pel que la prestació del servei podria dilatar-se enguany coincidint amb l'inici de la temporada turística, mentre es disparen un any més els rumors de "favoritisme" cap als veïns del Moll. L'Ajuntament de Pollença va admetre la setmana passada que s'ha produït una ocupació no autoritzada de les platges per part de l'Associació de Veïns del Moll i també per part d'una empresa de surf que ni tan sols opta al concurs públic. El reconeixement de la irregularitat va arribar després que Gabriel Moranta, administrador de F&A Beach SL, es presentàs a la platja amb un notari per deixar constància de l'ocupació irregular adjuntant l'acta notarial a l'expedient de contractació.

Sancions

Malgrat el document notarial, l'Ajuntament de Pollença no ha obert expedient sancionador per l'ocupació irregular perquè "és competència de Costes", segons explica el batle, Joan Cerdà, que adverteix, no obstant això, que "no es pot cobrar per la prestació d'un servei que encara no s'ha adjudicat".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PAU, fa mes de 9 anys

es importante la transparencia del alcalde de pollenca y sus consejales terminar con esos comentarios de corrupcion y actuar como coresponde y no labarse las manos y tomar una desicion a derecho por el bien del ayuntamiento y no dilatar las responzabilidades del alcalde.

Valoració:2menosmas
Per Pere, fa mes de 10 anys

Crec que aniria bé fer el procés d'adjudicació al mes de gener-febrer, per tal que l'empresa concessionària pugui començar a cobrar pels serveis tan bon punt comenci la temporada turística, o tan bon punt comencin a arribar els turistes. Esperar al maig-juny implica una pèrdua molt grossa de doblers.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris