algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

El PSOE de Calvià proposa regular l'activitat dels “tiqueters”

El portaveu i precandidat de l'agrupació socialista de Calvià a la batlia, Alfonso Rodríguez Badal, considera que l'ordenança que prohibeix la presència de 'tiqueters' a les vies públiques del municipi dictada pel batle, Carlos Delgado (PP), ha estat un "fracàs", ja que en aquesta temporada turística "hi ha més 'tiqueters' que mai" i, a més, duen a terme la seva activitat de manera "més desordenada i perjudicial que mai".

Davant de l'evident desastre de la política prohibicionista impulsada pel primer edil, el PSOE proposa regular la publicitat dinàmica. La formació socialista considera vital conèixer per endavant quantes empreses recorren a relacions públiques per oferir els seus establiments i de quines empreses són els tiqueters que actuen a peu de carrer.

Consens
Rodríguez Badal declarà ahir a aquest diari que, en nom del "benefici conjunt", la seva agrupació vol acordar amb el teixit empresarial de Calvià el control de la publicitat dinàmica i adoptar mesures coercitives contra els qui no compleixin les normes consensuades.

La proposta del PSOE es produeix dies després que aquest diari fes públic que l'Ajuntament de Calvià no ha aconseguit eradicar la presència dels itiqueters', malgrat que en dos mesos ha obert 40 expedients sancionadors a 27 establiments amb multes per un valor total de 385.000 euros.

Multes
La pràctica majoria d'aquests expedients sancionadors varen ser oberts en plena matinada per "exercir publicitat dinàmica oral a la via i a zones públiques i/o privades de concurrència pública", amb la qual cosa contravenien la "vigent ordenança municipal de publicitat".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris