algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

A Montuïri, Bauçà pren el relleu a Matas

Onze anys després d'agafar la vara de batle de Montuïri, el membre del PP Gabriel Matas (1966) passa el relleu a qui durant els darrers set anys ha estat un home important dins el seu equip de govern i qui en els darrers anys ja exercia com a batle a l'ombra, Jaume Bauçà (1972).

Matas entrà a l'Ajuntament de la mà de Joan Antoni Ramonell i ha aconseguit la majoria absoluta amb el Partit Popular en les tres darreres eleccions municipals, un fet que li ha permès governar la Sala amb la força de la majoria amb sis dels onze regidors.

A darrere, deixa un bagatge de fites aconseguides que li recordà Bauçà en el seu discurs, com "la millora d'instal·lacions esportives, la residència, l'asfaltatge de camins, l'escoleta 0-3 anys, la millora del cementeri, l'ecomuseu del molinar i el conveni que va fer que Son Forners passàs a ser municipal". Matas s'acomiadà de la batlia tot encoratjant el nou batle, Jaume Bauçà, a "continuar amb la feina feta i aconseguir un poble millor".

Per la seva banda, Jaume Bauçà entrà dins la política municipal el 2003 arreplegant l'herència del seu pare, que ja va ser tinent de batle de la Sala en els anys noranta. Bauçà arriba a la Casa de la Vila un any abans de les properes eleccions municipals i com a president del PP local, i segurament com a futur candidat a la batlia. En el seu discurs, a més d'agrair la feina del seu antecessor i el suport de la família, va voler destacar que "el sacrifici, el treball honest, la vocació de servei cap als altres, la participació de la gent i escoltar aquelles veus no sempre conformes amb les tasques de govern continuaran sent els fonaments d'aquesta casa amb l'objectiu de fer que el municipi sigui un lloc de cada dia millor i capaç d'afrontar els reptes del futur". Això, en una sala de plens farcida d'amics i polítics.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris