nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

El Gob recull 13.000 signatures perquè Son Bosc s'incorpori a l'Albufera

Sol·liciten del Govern balear que la finca s'incorpori al Parc Natural

El grup ecologista GOB ha enviat avui al Govern 13.409 signatures de suport a la protecció definitiva del paratge de Son Bosc, incorporant-lo al Parc Natural de s'Albufera de Mallorca, i ha reclamat l'adopció urgent de mesures addicionals per evitar que es pugui construir en ell un camp de golf. Les signatures que s'han recollit a la pàgina web que el GOB dedica a Son Bosc i en una taula muntada per a tal final en l'entrada del parc de s'Albufera, han estat remeses avui per l'organització al president del Govern, Francesc Antich i als consellers de Medi Ambient i Mobilitat, i Turisme i Treball, Gabriel Vicens i Joana Barceló, respectivament, segons ha informat l'entitat en un comunicat.

El GOB ha instat el Govern a "consolidar urgentment" la protecció de Son Bosc. L'organització ha recordat que l'executiu regional va iniciar el febrer l'elaboració d'un pla d'ordenació de recursos naturals (PORN) que planteja incorporar-lo al parc de s'Albufera, un tràmit que va ser paralitzat l'93ril en el Parlament, amb els vots del PP i UM, que van acordar tramitar una llei que consideràs el projecte del camp de golf com "interès autonòmic". Davant d'aquesta possibilitat i "amb el perill que tot Son Bosc sigui arrasat a partir d'agost", el GOB considera "imprescindible que el Govern prepari urgentment mesures de protecció complementàries".

El GOB ha recordat també que la comissió de Medi Ambient del Congrés dels Diputats va instar el Govern central a adoptar les mesures necessàries per dotar Son Bosc d'una protecció efectiva.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris