algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Cala Ferrera: 300.000 euros per una concessió 'mal feta'

L'Ajuntament de Felanitx haurà d'afrontar-ne el pagament arran d'una sentència del Jutjat Contenciós Administratiu

L'Ajuntament de Felanitx haurà de pagar prop de 300.000 euros per un concurs d'explotació de la platja de cala Ferrera de l'any 2004 per un període de quatre anys. El Jutjat Contenciós Administratiu ha dictat en contra del Consistori en l'adjudicació de les gandules i para-sols i a favor de qui va quedar segon, perquè les condicions que oferí eren millors. L'equip de govern del PP ja hi ha presentat un recurs. La platja de cala Ferrera és una de les que més ingressos genera a l'Ajuntament pel lloguer de les gandules i para-sols.

Sentència
Dos anys i mig després, els tribunals han donat la raó al concursant perjudicat i es va fer càrrec de l'explotació, però va demandar l'Ajuntament per danys i perjudicis pel temps que no la va explotar. Ara, una sentència obliga la Sala a indemnitzar-lo amb prop de tres-cents mil euros. Segons la sentència, aquests doblers s'han de pagar en un termini de dos mesos. En cas contrari, el batle, de la seva butxaca, haurà d'abonar una multa de 600 euros cada 15 dies.

Pel portaveu del PSOE al Consistori, Antoni Nadal, "el responsable polític d'aquesta situació és el PP, no els ciutadans de Felanitx que amb els seus imposts l'hauran de pagar". Per part seva, el batle, Gabriel Tauler, considera que "entenem que la sentència és nul·la de ple dret i ja n'hem demanat la nul·litat, perquè no s'ha tingut en compte cap prova de les que aportàrem".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris