algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Nou de trinca i ple de barreres arquitectòniques

El nou passeig Peguera-el Capdellà presenta elements insalvables per a persones discapacitades

El batle de Calvià, Carlos Delgado (PP), presumeix de presidir el primer municipi accessible per a turistes discapacitats de les Balears. Tanmateix, el nou passeig per als vianants que uneix les poblacions de Peguera i el Capdellà presenta múltiples barreres arquitectòniques.

La setmana passada, sota el lema "Calvià, turisme accessible tot l'any", Delgado va presentar el seu pla de turisme accessible, amb el qual pretén convertir el municipi en un referent en l'oferta turística per a persones amb discapacitat.

Tres eixos
En la compareixença davant els mitjans de omunicació, el batle de Calvià va assegurar que el pla esmentat gira entorn de tres grans eixos: "la creació d'una nova oferta per al turisme accessible, la seva promoció i el pla d'accessibilitat universal, i l'eliminació de barreres, que inclou actuacions tant en l'àmbit públic com privat". No obstant això, el flamant sender que discorre entre els nuclis de Peguera i el Capdellà presenta múltiples esglaons i desnivells insalvables per a bon nombre de persones que tenen problemes de mobilitat.

Inversió
L'anomenat itinerari de natura Peguera-el Capdellà va acabar de construir-se fa amb prou feines tres mesos, després d'una inversió global de 510.000 euros i amb el Pla de turisme accessible ja en marxa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris