muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Diàleg obert entre els polítics i veïns del Port de Pollença

Tres setmanes després de la manifestació massiva amb què un centenar de veïns del moll va denunciar l'abandonament i les deficiències existents en el nucli urbà, el batle de Pollença, Joan Cerdà, es reuneix amb els portaveus de les principals associacions veïnals, hoteleres, de restauradors i tercera edat amb l'objectiu de marcar un calendari d'actuacions que prioritzi les necessitats més urgents i satisfaci, si és possible, totes les parts.

"La idea és reunir-nos amb els representants dels diferents col·lectius del moll i la plataforma convocant de la protesta per parlar del conjunt de necessitats i marcar un calendari d'actuacions", explicà ahir Cerdà.

Neteja viària
Els problemes de neteja i de manteniment, la gestió de les platges del municipi, la falta d'aparcaments i les dificultats circulatòries són algunes de les qüestions que preocupen els veïns i per les quals es van manifestar el 2 de juny.

L'equip de govern municipal preveu adjudicar aquest mes el nou contracte de la neteja urbana, que duplica el pressupost que es dedicava fins ara a aquest servei amb l'objectiu d'acabar d'una vegada amb la mala imatge que s'ofereix no només als veïns, sinó també als turistes. A més, aquest problema ha estat denunciat reiteradament per les empreses turístiques del moll. El nou contracte no s'ha pogut firmar fins ara, perquè dues de les empreses que hi han concursat hi han presentat un recurs.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per barona, fa mes de 10 anys
no em fii d'aquest batle, es molt mentider i tambè molt fals, no en traurem trellat d'aquestes reunions
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris