nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Relleu a Sencelles

Bartomeu Morro agafa el relleu de Joan Carles Verd i es converteix en “el primer batle d'esquerres de Sencelles” en els gairebé vuit-cents anys d'història del municipi

Bartomeu Morro és des d'ahir el nou batle de Sencelles, "el primer d'esquerres en els gairebé vuit cents anys d'història del municipi", assenyalà ell mateix. Morro agafa el relleu de Joan Carles Verd (UM), que ha dirigit el municipi durant els primers tres anys de legislatura. En el discurs d'investidura, Morro defensà el treball duit a terme per l'executiu que d'ara endavant ell dirigirà i confirmà que seguiran les línies polítiques ja traçades. "El vaixell canvia de capità, però no de rumb", manifestà.

El nou primer edil va ser elegit amb els vots dels tres regidors d'Unió Mallorquina, els dos d'una coalició de partits d'esquerra i el de l'únic ediel d'Esquerra Unida. El Partit Popular també hi presentà una candidatura, però no aconseguí els suports necessaris.

Amb la investidura de Morro es compleix el pacte que UM, EU i l'esmentada coalició varen subscriure a principi de legislatura i que va permetre desbancar el PP del poder. D'entre els discursos dels portaveus dels grups municipals, va destacar el d'Albert Aguilera (EU), que reivindicà "l'eficàcia del pacte" que governa el municipi. Amb tantes formacions "això es podria haver convertit en un galliner, però quan s'accepta la diversitat i la integració d'idees, la tasca és més fructífera", declarà. L'exbatle Verd indicà que "continuarem fent feina amb lleialtat al poble" i advocà per "no defraudar les expectatives generades fa tres anys".

A banda d'un nombrós públic, el ple va tenir l'assistència del conseller d'Economia, Carles Manera, del diputat socialista Miquel Àngel Coll, el senador Xavier Ramis i del president d'Entesa per Mallorca, Biel Huguet, entre d'altres personalitats.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per vivadéu, fa mes de 10 anys
Morro: esper de veres que ho facis millor que quan estudiaves (rectific: quan estaves matriculat) a Sant Francesc, a Inca i no en foties ni brot. Per aquí encara recordam que has estat una de les patates més penoses "en 800 anys d'història". Molta salut i dimiteix aviat pel bé del poble...
Valoració:2menosmas
Per esmascleros, fa mes de 10 anys
El diari diu que el nou batle digué que era "el primer d'esquerres en els gairebé vuit cents anys d'història del municipi", Els fets són que en Francesc Salas era el president del comité local d'ESQUERRA Republicana Balear (Boletin Oficial de la Provincia de Baleares, 29/10/1936), ara ja ho saps. Potser no era d'esquerres, però pel nom del partit ho sembla, o no?. Potser només consideram d'esquerres els militants del Partido Socialista Obrero Español. I en quan a l'elecció, si es parla de 800 anys d'història, es evident que un no parla de només de batles elegits democràticament. Lo dit, quanta ignorància (afegim-hi la teva) i quanta impostura.
Valoració:3menosmas
Per les afirmacions en història s'han de provar amb f, fa mes de 10 anys
Si aquest batle ho va ser al 36 no ho va ser pq fos elegit democràticament, ja que el Front Popular va canviar tots els ajuntaments per equips del Front Popular. A més, no se si aquest batle que anomenes va ser d'esquerres o simplement republicà, dos termes que no tenen pq anar plegats.
Valoració:-1menosmas
Per esmascleros, fa mes de 10 anys
Vagi la notícia dedicafa a en Francesc Salas Cirer, de s'Eriçal, PRIMER BATLE D'ESQUERRES DE SENCELLES (1936) en tota la història. Quanta ignorància i quanta impostura. Començam bé.
Valoració:5menosmas
Per tonicalagamberro, fa mes de 10 anys
No és bo confondre "personalitats" amb "personatges": Els primers tenen presencia pròpia, el que entenem com a prestatge i prestigi. Els segons, que són els que ens ocupen ala noticia, no passen de ser gent amb un dubtós "caché" mediàtic, sense més mèrit que el que els hi dona el fet des surtir pels mitjans.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris