algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
19°

Canvi de batle a Sineu

Josep Oliver Amengual es converteix per tercera vegada en el batle del municipi i rep la vara de poder de mans del “popular” i cosí Josep Oliver Rebassa

Josep Oliver Amengual, conegut pels sineuers amb el nom de Pavarotti, es convertí ahir de nou en el batle de Sineu, tal com marca el pacte de governabilitat que firmaren Unió Mallorquina i el Partit Popular a principi de legislatura. Josep Oliver, que ja va ser el cap del govern de 1999 a 2001 i de 2003 a 2005, rebé la vara de poder de mans del tinent de batle, Antoni Comes, després d'haver presentat la candidatura a l'executiu municipal i d'haver estat aprovada pel ple amb sis vots a favor i quatre abstencions.

Però el d'ahir no va ser un canvi de batlia tradicional. El fet que el primer edil sortint, Josep Oliver Rebassa (PP), que dimecres presentà la dimissió oficial, i el batle entrant, Josep Oliver Amengual (UM), siguin cosins dotà l'acte de familiaritat i espontaneïtat. Així, s'hi va repetir la cerimònia de cessió de la vara i aquesta vegada va ser Josep Oliver Rebassa qui la va lliurar al seu parent enmig d'uns efusius aplaudiments. L'excap de la Sala es mostrà molt emocionat durant el seu discurs, perquè en finalitzar la legislatura es retira de la primera fila política, i va agrair "el suport rebut aquests anys per l'oposició, UM" i, en especial, lloà la figura de l'antic secretari del poble, Dámaso Ybáñez. Josep Oliver Rebassa va assegurar que "estic satisfet de la feina feta, d'haver intentat ser un batle just i d'haver fet costat enguany a UM al capdavant de l'executiu".

Josep Oliver Amengual (UM) confessà que "seguiré la mateixa política que el meu antecessor i esper que l'any que queda sigui molt positiu". Anuncià que al Consistori hi haurà d'haver "un canvi de mentalitat per enfrontar-se amb la situació actual".

El nou primer edil de Sineu aprofità l'ocasió, i que la sala d'actes era plena de membres d'UM, per llançar un missatge alt i clar: "Don suport a tots els meus companys del partit que en aquests moments no ho passen gaire bé i no crec que tots siguin culpables. Us vull donar ànims a tots, perquè ens en sortirem".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris