cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Algaida dóna pas als vianants

Avui s'hi inaugura el nou passeig que discorre de manera paral·lela amb l'antiga carretera de Manacor

El municipi d'Algaida disposa des d'avui d'un nou passeig per als vianants, que transcorre en paral·lel amb l'antiga carretera de Manacor i que té l'objectiu de revitalitzar aquesta zona que havia quedat una mica oblidada després del desdoblament de la carretera comarcal des de Palma a Manacor. Les obres, que han tingut un pressupost de 539.593 euros, finançats pel fons estatal del pla E, han estat realitzades per l'empresa constructora Pyocsa.

Aquest nou passeig per als vianants s'ha traçat des de la Tanqueta Vella fins a Sa Talaieta, al final del carrer de Palma. Un vial de quatre metres d'amplada, amb arbres i diferents zones de lleure infantil, a més de mobiliari urbà i la confecció de parets de pedra que voregen les finques annexes són les principals característiques de l'obra.

La inauguració serà avui a les 18 hores, amb una passejada des de la plaça d'Algaida fins a la nova zona de vianants, on hi haurà un refrigeri per als assistents.

"Hem passat de tenir una cuneta a una bella entrada"

El batle d'Algaida, Francesc Miralles, comenta els detalls de l'obra que avui s'inaugura. L'objectiu d'aquesta millora, segons el primer edil, "té el seu origen en el desdoblament de la carretera cap a Manacor, que va suposar que la llavors carretera principal quedàs una mica apartada. Amb les obres del passeig pretenem que es revitalitzi la zona i donar suport als restaurants de la zona. Amb el desdoblament també ha estat possible la realització del passeig per als vianants perquè ara hi passen molts menys cotxes i a menor velocitat. Hem passat de tenir una cuneta a una entrada a Algaida embellida", conclou.

Sobre les opinions dels algaidins, Miralles explica que "són molt positives i la gent està molt contenta i satisfeta". De les obres de la segona fase d'aquest projecte en destaca que es vol dur "el passeig fins al restaurant 4 Vents, però és a llarg termini i caldrà veure com el finançam".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 10 anys
"vianants" etimològicament hauria d'esser "viandants"
Valoració:3menosmas
Per Pere Mateu., fa mes de 10 anys
És curiós: a Algaida hi haurà un pas per a vianants però els algaidins no podem anar per damun les aceres del poble perquè sempre estan plenes de cotxes i maiu no se'n multa cap. Al carrer Antoni Maura, que actualment és la carretera Llucmajor-Manacor, és freqüent veure-hi quatre i cinc cotxes a la vegada damunt l'acera.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris