nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

L'accés a cala Magraner de Manacor és “més que públic”

El camí d'accés a cala Magraner, una de les cales verges del municipi, és ben públic, segons un estudi exhaustiu presentat per PSM-Esquerra-Verds basat en informació extreta dels arxius del mateix Ajuntament. Així ho anuncià ahir el portaveu del grup municipal, Sebastià Gaià, qui denuncià que "des del PP no hi ha voluntat de solucionar el tema dels camins públics", alhora que posà de relleu la 'inoperància' de la comissió municipal que hauria de donar solució a aquest tipus de conflictes "i que només serveixen perquè el portaveu del PP, Llorenç Bosch, i jo ens barallem tot el temps".

Clientelisme
Gaià denuncià que el fet que l'accés a la cala estigui tancat "només correspon a la política del PP de defensar els interessos de gent propera a ells". El que crida més l'atenció és que la informació que acredita la titularitat pública d'aquest camí d'accés "estigui dins el mateix Consistori mentre el PP mira cap a una altra banda per no perjudicar els amics".

Des de la coalició PSM-Esquerra-Verds explicaren que "ja fa uns anys que el departament de Turisme publicita les cales verges, una aposta molt interessant però allò curiós és que la Sala no garanteix els accessos lliures de barreres i des del 2001 diuen que estudien els casos".

"Fa deu dies, l'equip de govern bravejava de la reforma de l'escola del puig de l'Anar com a futur alberg, però crida l'atenció que els qui hi vagin no podran fer gaire excursions per l'entorn, perquè els camis estan tancats", sentencià Gaià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris