algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

Joan Carles Verd (UM) deixa la batlia de Sencelles

Complint amb el pacte de governabilitat signat per UM, PSIB-PSM-ISIB i EU-Els Verds el juny de 2007, els fins ara batle de Sencelles, Joan Carles Verd (UM), renuncià ahir al càrrec de primer edil en un ple extraordinari en què hi foren presents el president d'Unió Mallorquina, Josep Melià, i el batle de Costitx, Antoni Salas, entre altres autoritats de la Part Forana.

No serà fins dissabte que ve que es produirà el relleu de batlia, que assumirà el portaveu d'Independents de Sencelles i Biniali-PSOE, Bartomeu Morro, per finalitzar el darrer any de legislatura. Per part seva, Verd continuarà a l'equip de govern com a regidor d'Urbanisme, Medi Ambient i Serveis.

Emotivitat
"Avui no és dia de fer balanç, perquè l'equip de govern continuarà fent feina i em mantindré en la mateixa línia per la nació sencellera", manifestà Verd, visiblement emocionat, durant el discurs de comiat. "No és el final de res, sinó de complir amb allò que es va pactar", afegí.

El soci de govern d'EU-Els Verds, Albert Aguilera, agraí la tasca del nacionalista al capdavant de la Sala.
D'altra banda, el futur primer edil definí Verd com "un batle possibilista" que "genera sinergies per treballar". Així mateix, sentencià que "la història de fer feina continua".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris