algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
19°

Sus a l'ampliació de l'escola d'Algaida

Ja n'era ben hora!, exclamaren alguns pares quan, fa uns mesos, varen veure els primers moviments per començar l'ampliació de l'escola Pare Bartomeu Pou d'Algaida. Feia anys que, mitjançant l'AMPA del col·legi, recolliren un miler de signatures per tirar endavant aquest projecte de renovació de l'immoble.

Va ser ahir que dos vells alumnes, el president del Govern, Francesc Antich, i el batle d'Algaida, Francesc Miralles, acompanyats del conseller d'Educació, Bartomeu Llinàs, oficialitzaren l'inici de les obres amb la col·locació de la primera pedra.

La reforma i l'engrandiment del complex escolar, en la qual feia anys que treballava el Consistori algaidí, suposa una inversió de més de 2 milions d'euros, amb un període d'execució de catorze mesos.

Aquestes tasques, que es duen a terme a la part posterior de l'edifici actual, permetran la creació de 125 places més, a part de dotar l'immoble de nous espais, perquè els que hi ha ja havien quedat obsolets i petits per la població del municipi.

En els seus parlaments, tant Antich com Miralles remarcaren la importància d'aquesta actuació en uns moments de dificultat com els d'ara i, segons el batle, "representa la millor inversió al municipi per part de Govern". El màxim responsable autonòmic se'n mostrà doblement satisfet, perquè es tracta de la reforma de "la meva escola".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris