cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Calvià clausurarà la discoteca Pachá si no demostra la legalitat de la reforma

El consistori ha notificat a l'empresa responsable que té cinc dies per presentar la documentació que cregui oportuna

L'Ajuntament de Calvià ha donat cinc dies a l'empresa que anava a obrir la macrodiscoteca Pachá a Son Caliu perquè justifiqui la legalitat de la reforma duta a terme a l'establiment malgrat que sols comptava amb una llicència per a una obra menor o clausurarà el local de forma cautelar.

El consistori li ha notificat aquest matí al representant de Sol d'Orquídia SL que disposa d'"un termini improrrogable de 5 dies" per presentar "els documents justificatius que estimi pertinents abans d'adoptar la resolució definitiva de suspensió o clausura cautelar de l'activitat", segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat.

L'Ajuntament va obrir expedient de disciplina urbanística als responsables de la discoteca per la troballa de "irregularitats" per part dels tècnics d'urbanisme que han comprovat que "el volum d'obra en execució" a l'establiment no s'ajusta al sol·licitat en la llicència d'obra menor del 22 de març de 2010.

Tècnics del departament d'Activitats dels Serveis Tècnics d'Urbanisme de l'Ajuntament van realitzar una inspecció dimecres passat i van detectar que "el local s'ha reformat completament sense que s'hagi notificat a l'Ajuntament".

L'empresari ha incomplert d'aquesta manera el Decret de Batlia de data 27 de febrer de 2006 pel qual es va concedir llicència municipal d'obertura i funcionament per a l'activitat de discoteca.

El consistori al·lega que "les esmentades modificacions poden suposar una disminució de les condicions de seguretat dels usuaris de l'activitat" i ha anunciat que procedirà a la clausura cautelar en cinc dies si no es demostra la legalitat de les obres i es mantindrà la suspensió mentre persisteixi la situació il·legal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris