cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Els placers demanen 170.000 euros pels acabats del mercat cobert d'Inca

L'Ajuntament havia pressupostat 117.000 euros per a la part final de l'actuació, però les obres n'han acabat costant 287.000. Els mercaders exigeixen ara la diferència

El mercat cobert d'Inca continua tenint partides extra. L'empresa concessionària de la instal·lació, composta pels mateixos placers, ha demanat ara a l'Ajuntament que els pagui els 170.000 euros que han costat de més les obres dels acabats.

Inicialment, el Consistori estimà en 116.000 euros l'import d'aquesta part de les tasques -col·locació de les tanques metàl·liques de les paradetes, retolació, instal·lacions elèctriques, etc. Aquesta despesa, tot i que corresponia a la societat adjudicatària del mercat, l'havia de sufragar el Consistori. El cert, però, és que les feines esmentades han acabat costant 287.000 euros (sense IVA) i la concessionària demana ara a la Sala que els aboni la diferència respecte dels 117.000 que s'havien pressupostat de tot d'una. Li exigeixen, doncs, els 170.000 euros.

A l'escrit que han presentat a l'Ajuntament, els venedors argumenten que "la diferència s'ha produït com a conseqüència d'una falta de previsió i de definició quant a les necessitats reals dels comerços d'un mercat municipal". Per il·lustrar-ho, posen l'exemple que la Sala instal·là un únic desguàs al centre de cada paradeta, cosa que ha obligat els mercaders a aixecar el trespol i tornar-lo a enrajolar.

Subministrament elèctric
La concessionària també demana al Consistori que els aboni el cost de les factures de corrent de novembre, desembre, gener, febrer i març. Els venedors al·leguen que no ocuparen els seus llocs fins al 7 d'abril i que, per tant, no els correspon pagar-ho. Així mateix, lamenten que la Sala contractàs el proveïment elèctric en una modalitat pensada per a les famílies i no per a les empreses.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris