cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

Adéu a les llistes d'espera a l'escoleta Toninaina d'Inca

L'escoleta Infantil municipal Toninaina d'Inca ampliarà de 123 a 180 alumnes la capacitat a partir del setembre. Aquest fet ha permès acabar amb les llistes d'espera. L'equip de govern municipal, encapçalat pel batle, Pere Rotger, va visitar ahir les instal·lacions que s'inauguraran oficialment divendres a les 17.30 hores.

Després d'obtenir la propietat de l'edifici mitjançant una permuta amb la família Fluxà-Rosselló, que va construir l'escoleta fa 30 anys, l'Ajuntament d'Inca impulsà un ambiciós projecte d'ampliació i de reforma, que és el que finalitza ara. El projecte manté les instal·lacions en una única planta per facilitar la mobilitat i a l'antic edifici n'adossa un de nou, que és el que acull ara les aules. Una vegada fet el trasllat d'alumnes a les noves dependències, s'ha procedit a la remodelació integral de l'edifici original, connectat amb el nou a través d'un vestíbul. L'edifici original alberga ara els usos no docents, l'administració, direcció, sala de professors, atenció primerenca, un menjador, bugaderia, vestuaris de personal, banys adaptats, un espai familiar i les aules de psicomotricitat.

3 milions
El cost de les obres d'ampliació i reforma de l'escoleta assoleix els 3 milions d'euros i ha estat finançada íntegrament per l'Ajuntament, tot i que posteriorment ha signat un conveni amb el Govern balear per obtenir una subvenció de fins a 400 mil euros sobre les places de nova creació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris