algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
17°

La pedra i l'art es fan forts en la III Mostra de Santanyí

Més de setanta artistes i artesans del municipi participen en la multitudinària tercera Mostra d'Art i Artesania del poble

És cert que Santanyí és conegut per la pedra, forta, bella i útil. Però els artesans del poble demostraren que al municipi del Migjorn hi ha molt més que bones pedres. Devers setanta artistes i artesans de la localitat participaren en la tercera edició de la Mostra d'Art i Artesania de Santanyí i n'asseguraren la continuïtat en properes edicions.

Durant la jornada d'ahir i també durant el dia d'avui, tothom podrà recórrer els setanta-quatre estands de la mostra, que s'ubiquen a les places Major i Constitució i als carrers Portell i Guàrdia Civil.

Totes les arts

A la Mostra hi prenen part galeries d'art, pintors, escultors, fotògrafs, forjadors de ferro i treballadors de la pedra de Santanyí. Així mateix, hi ha estands de diferents associacions i entitats que palesen les profundes arrels culturals del poble.

Però a banda de donar a conèixer una immensa varietat artística i artesanal, l'exposició deixa clar que a Santanyí hi conviuen cultures diferents i que els que un dia foren nouvinguts estan més que integrats en la societat i la vida diària.

En els diferents nuclis urbans que integren el terme municipal habiten, silenciosos i desapercebuts, molts ciutadans vinguts del centre i del nord d'Europa.

Aquesta realitat és ben evident a la mostra, on la forta presència d'artistes i també de centenars de visitants de nacionalitat estrangera asseguren que l'origen de cadascun dels habitants de Santanyí no és un obstacle per a la implicació dels ciutadans en les festes en les quals el poble n'és el protagonista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris