algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 13°
13°

“Lloret serà el que vulgui el poble”

Més d'un centenar de lloritans assisteix a la reunió informativa de les Normes Subsidiàries, en què la Sala proposà crear una comissió per decidir-ne el futur

Més d'un centenar de veïns assistí dijous vespre a la reunió informativa de les futures Normes Subsidiàries del municipi, convocada per l'Ajuntament per explicar al poble el projecte urbanístic de possible creixement.

El regidor d'Urbanisme, Arnau Mateu (UM), encetà les intervencions amb un repàs històric de la delimitació del sòl urbà. Així mateix, Mateu deixà clar que l'Ajuntament pretén "ordenar el territori perquè Lloret tingui allò necessari". Segons l'edil, "si no s'arriba a un acord total, es continuarien fent les normes, però deixarem damunt la taula allò que el poble no vol".

Mateu insistí que "la intenció del projecte no és ni especular ni el creixement, sinó donar sortida a carrers que no en tenen". L'equip de govern ressaltà que les Normes Subsidiàries estan "en un punt de partida i no estan aprovades". "Lloret serà el que vulgui el poble i no farem res que no vulguin els lloritans", sentencià el regidor Antoni Aguiló (Lloritans Independents).

Durant la reunió, l'Ajuntament informà de la creació d'una comissió del projecte, composta per una desena de persones, com també de l'establiment d'un fòrum ciutadà dins l'Agenda Local 21 amb tres reunions.

El torn del poble

Els veïns demanaren als representants municipals per la iniciativa del Consistori i reclamaren dades. Tot i això, hi hagué algun moment de tensió quan es preguntà per la "necessitat" d'ampliar el poble i "el perquè que es faci ara i no fa trenta anys, quan començà tot el procés". D'altra banda, hi assistiren representants d'ARCA per tal de reivindicar "mantenir la personalitat del poble".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris