cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

La qualitat és l'emblema del calçat a Lloseta

Aquest cap de setmana tindrà lloc al municipi la XI Fira de la sabata i l'artesania

Quan ja fa onze anys la Fira de la sabata i l'artesania arrancà a Lloseta, les empreses dedicades al calçat que operaven a Lloseta arribaven a la desena. Actualment es poden comptar amb els dits d'una mà i la seva situació no és gens favorable.

Tot i això, a aquesta XI Fira de la sabata i l'artesania que avui migdia comença hi haurà aquests professionals i també diferents empreses i comerços no relacionats amb el calçat que operen a Lloseta.

La plaça d'Espanya en serà el centre neuràlgic, i fins i tot sentimental, de la Fira perquè és allà on tant avui com demà migdia i a les sis del capvespre tindran lloc les demostacions de la fabricació artesana del calçat, que tant de seguiment han tingut en totes les edicions de la fira i de les quals es fan càrrec els sabaters ja veterans i retirats.

També la cita és bon moment per adquirir calçat fabricat per les empreses llosetines perquè hi ha nombroses ofertes i, a més, es pot consultar directament amb els professionals de cada una de les firmes. L'oferta és més amplia per al calçat masculí, però també es poden trobar els darrers dissenys en sabates per a dona.

Mostres

El Palau d'Aiamans és cada any l'indret escollit per acollir les diferents exposicions i mostres de la Fira de la sabata. Enguany l'oferta toca moltes disciplines artístiques i les exposicions es podran visitar tant avui com demà. Hi haurà les obres de la Trobada de pintors, el XI Premi de fotografia, una exposició de fotografies anomenada Somriures del Nepal, mostres individuals de pintura, escultura i restauració de mobles i la iniciativa Art per la Vida, a càrrec de 59 artistes de les Illes Balears a favor de Projecte Home.

La inauguració oficial de la Fira és avui a les 11.45 hores, i més tard s'obrirà la nova seu de l'Ajuntament de Lloseta, a l'edifici de Can Seda. Anit hi ha una vetlada poètica a les 20 hores al Teatre de Lloseta i després es farà una revetla. La jornada firera de demà comença a les nou.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris