algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Reparen la canonada que abocava aigües brutes a Son Moll, que roman tancada

La zona de bany estarà restringida durant alguns dies

119496

A la platja de Son Moll s'estaran uns dies sense poder nedar.

Joan Socies

L'Ajuntament de Capdepera ha informat que la canonada que abocava aigües fecals a la platja de Son Moll des de dimecres passat ja ha estat reparada però la zona de bany continuarà tancada uns dies per seguretat.

L'abocament de la canonada feta malbé va cessar ahir horabaixa, però l'accés a la platja de Son Moll continuarà tallat per prevenció, fins que les aigües brutes es dilueixin a la mar i desapareguin de la vorera, segons ha informat l'Ajuntament de Capdepera en un comunicat.

El tancament de la platja es va produir dimecres, després que la canonada d'aigües fecals que uneix la localitat de Cala Rajada amb la depuradora es trencàs i els residus fossin arrossegats fins la platja.

Arran de l'incident, l'Agència Balear d'Aigua i la Qualitat Ambiental (ABAQUA), competent de mantenir la depuradora, va tancar la canonada i va habilitar camions cisterna per transportar les aigües brutes des d'un punt abans de la ruptura fins a la depuradora per evitar que continuàs abocant al torrent de la platja.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris