cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
18°

Inversors britànics compren l'hotel Sis Pins del Port de Pollença, que reobrirà dia 12

Els 17 treballadors fixos discontinus mantindran la feina i Creixent continuarà gestionant La Singala i els Alexia

L'emblemàtic hotel Sis Pins del Port de Pollença tornarà a obrir el pròxim 12 de juny, després que la companyia espanyola Creixent, subsidiària del touroperador Globespam, hagi venut l'establiment a uns inversors britànics.
Els nous propietaris, Peter Buckley i Geoff Hopkins, mantindran la plantilla de 17 treballadors, incloent-hi el director de l'establiment, Mateu Bibiloni. Els empleats han retirat les denúncies per acomiadament improcedent, un cop s'ha tancat l'operació de compravenda.

24 treballadors
L'operació serveix, a més, per garantir l'obertura de l'hotel Alexia i els apartaments La Singala. I és que Creixent invertirà els fons resultants de la venda en ambdós establiments, la qua cosa garanteix set llocs de feina més. Ambdós establiments obriran el pròxim 11 de juny.

Així ho va explicar ahir el director de l'hotel Sis Pins, Mateo Bibiloni, que afronta, satisfet per l'acord que permet donar una sortida laboral a la crisi, la temporada més difícil de la seva història, sense un touroperador que permeti garantir les reserves.

"Hem creat una pàgina web (www.hotelsispins.com) per facilitar les reserves directes i estam en contacte amb els touroperadores per a reactivar la companyia tant com puguem, va dir". L'hotel Sis Pins és un dels més emblemàtics del Port de Pollença. Construït l'any 1952, és tot un referent del turisme de qualitat a la zona. Hi han estiuejat personatges il·lustres, entre d'altres, l'escriptor Mario Benedetti. L'hotel rebia el nom dels sis grans pins que tenia davant i que varen morir pels temporals.

L'hotel obria habitualment les portes el mes de maig, però la fallida del touroperador Globespam va tocar de ple la companyia espanyola Creixent, subsidiària d'aquesta. Així els 17 treballadors fixos discontinus de l'establiment i 7 més de La Singala i Alexia van presentar denúncia per acomiadament improcedent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris