cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

Cinc-cents veïns es manifesten amb el lema "Tots Junts Salvem Eu Moll"

El Port de Pollença és escenari aquest matí de protestes veïnals que reclamen una millora dels serveis

119482

Les pancartes dels manifestants eren ben expressivies de la protesta.

Ferran Aguiló - E. Ballestero.

Uns 500 veïns s'han manifestat avui des de les 10.00 hores en el Port de Pollença sota el lema "Tots Junts Salvem Eu Moll". Els protestants han reclamat la reparació de les voreres i carrers, millores en la recollida de fems i la neteja general i un adequat manteniment dels jardins, entre altres. A més, sol·liciten la dimisió de la delegada del Port, Francisca Ramón. Alhora, els representants dels veïns s'han reunit amb el batle de la localitat, Joan Cerdà, i amb la mateixa delegada del Port, per fer-los arribar el contingut del seu malestar.

L'Associació de Comerciants i Empreses de Serveis Turístics de Mallorca (ACOTUR) s'ha sumat avui a la manifestació que han protagonitzat veïns i empresaris del Port de Pollenca en defensa de la cura i manteniment de la zona portuària que, segons ells, sofreix un greu deteriorament. En un comunicat, l'associació critica que s'hagi arribat a aquest nivell de "degradació" davant de la mirada passiva del consistorio.al que avui en la mobilització han dedicat nombroses consignes com "pagam imposats de primera i rebem serveis de tercera".

ACOTUR assenyala en la seva nota que "emprarà tots els mitjans al seu abast perquè les zones comercials turístiques no es deixin de costat" per part dels polítics" i advoca per treballar per mantenir una òptima qualitat, competitivitat i salubritat de les mateixes. L'objectiu, afegeix ACOTUR, és "que els comerços no hagin de tancar les seves portes davant de la imatge tercermundista que es dóna als turistes".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris