algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
13°

El PP de Son Servera demana explicacions

Sol·licitarà un ple extraordinari perquè el batle aclareixi què ha passat amb el cas de la filla d'una regidora del PSOE a qui feren renunciar a una feina de funcionària

El Partit Popular de Son Servera, a l'oposició, ha anunciat que sol·licitarà un ple extraordinari per tal de demanar explicacions sobre el cas de la filla de la regidora del PSOE que ahir denunciava a aquest mitjà que "havia estat obligada pel batle Antoni Servera a renunciar a una feina de funcionària al PAC per tal d'evitar que es parlàs d'amiguisme".

Així ho va confirmar el portaveu del PP, Damià Ripoll, qui es va mostrar "molt sorprès per les declaracions fetes pel batle, Antoni Servera". Ripoll exposava que "tenim sospites que les coses no s'han fet així com tocava, per això demanarem un ple extraordinari . Volem que ens expliquin què ha passat, perquè no és normal que una al·lota denunciï que per ser filla d'una regidora l'hagin fet renunciar a un lloc de treball i hi hagi altres familiars de regidors del PSOE que ocupin una plaça pública. Com es mesura tot això? No és per a tothom igual, la transparència?".

Una de les qüestions que també troba criticable el regidor del PP és que "és alarmant que haguem llegit que el batle digués que hi hauria pogut haver informació de primera mà i no hi hagi fet res. Després, curiosament, s'omple la boca per parlar de transparència".

Així mateix, el Partit Popular qüestionava que Servera hagués firmat un paper a aquesta jove en què es comprometia a trobar-li una feina. "El batle ho va fer per evitar embolics, però amb aquesta actitud, una vegada més, demostren que el pacte dels Independents amb el PSOE és un pacte d'interessos particulars i que no miren pel bé del poble".

Ripoll afegí que "és increïble que un batle firmi papers dient que es compromet a cercar feina. Deu ser l'únic batle de tot l'Estat que signa aquest tipus de documents. És molt greu, en els temps que corren, que es firmin papers com si fos una oficina de l'atur. Molta de gent es pot sentir ofesa amb aquestes actuacions".

Transparència

Cal recordar que el batle de Son Servera defensava que "si ens hem equivocat sens dubte ha estat per voler garantir la transparència. Volem fer les coses ben fetes i que no hi hagi un mínim de dubte en tot aquest tema". Una de les qüestions que va posar sobre la taula és que "també tenim clar que a l'hora de crear tribunals estaran constituïts per tècnics i no per polítics. Això és un tema en el qual he insistit molt per evitar qualsevol tipus de suspicàcies".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per gerret, fa mes de 10 anys
si l´atlota val i és la millor tenir una parent regidora no ha de ser una barrera per aconseguir un lloc de feina, tot lo altre és sectarisme, tanta por tenen de que no els votin son una banda
Valoració:0menosmas
Per S'ase li va dir an es porc orellut, fa mes de 10 anys
Com si els peperos fossin transparents, en els seus temps!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris