bruma
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Art i dansa embruixen Alcúdia

La iniciativa a.ARt arriba avui a la jornada més forta. Hi haurà al carrer instal·lacions, exposicions i muntatges que seran visitats a partir de les 20 hores per la companyia Pasodos

La iniciativa cultural a.ART, que es du a terme a Alcúdia durant tot el cap de setmana, afronta avui la prova de foc amb la jornada amb l'horari més ampli i amb les expectatives de rebre centenars de visitants. La proposta bé s'ho val, ja que són més de quaranta artistes els que han prestat muntatges, instal·lacions i obres per ser exhibits a gairebé vint punts del municipi; molts es troben a l'aire lliure. Així, hi podem veure creacions d'Alaminos, Jaume Polma, San Pedro, Tomeu Ventayol, Ramon Company, Mandilego, Guillem Crespí, Jacober... en un entorn tan especial com el d'Alcúdia i les seves murades. Els llocs de visita són tan coneguts com l'Auditori, la porta de Sant Sebastià, la porta del Moll, Can Ramis, Can Fondo i el passeig Pere Ventayol, amb la qual cosa es pretén aconseguir que tot el centre esdevingui una gran sala d'exposicions.

Dia mundial de la dansa
Coincidint amb la celebració del Dia mundial de la dansa, a partir de les 20 hores la companyia Pasodos oferirà una visita guiada a a.ART a través del ball. L'acte començarà al pont de la Vila Roja i els protagonistes aniran al camí de Ronda, a la porta de Sant Sebastià, a la plaça de la Constitució, a la porta del Moll, a la Galeria de les Arts i al passeig Pere Ventayol, on devers les onze es durà a terme la darrera actuació. En el recorregut, els dansaires presentaran l'espectacle The best of 3 ballant fragments d'uns minuts davant tots els assistents.
Una altra iniciativa que reforça aquesta celebració és "Alcúdia Tapa a Tapa", que enguany arriba a la segona edició després d'un primer intent amb molt d'èxit. En aquesta ocasió seran quinze els establiments que oferiran plats de degustació a preus competitius. Així, els interessats podran gaudir dels borinots (croquetes de botifarró) del Cafè de Ronda i de l'espuma de cap-roig damunt llagostins i oli verd de la Fonda Llabrés, entre moltes propostes.

L'esdeveniment a.ART és un projecte dut a terme a través de l'Ajuntament d'Alcúdia amb la col·laboració de la Comissió Assessora d'Arts Plàstiques, formada per artistes alcudiencs que trobaren en aquesta iniciativa una manera de mostrar al públic la gran quantitat de creadors i tallers que hi ha a l'indret. La mostra estarà oberta avui fins a la mitjanit i demà fins a les 21 hores.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris