cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

Una nova via de circumval·lació per a Sant Joan

L'Ajuntament ha demanat al Govern que millori l'accés al poble des de Montuïri, Petra i Vilafranca, un projecte que, segons el batle, Joan Magro, “el president ha rebut molt bé”

50692

El Consistori preveu facilitar l'accés al poble des de Montuïri, Vilafranca i Petra.

Joan Sitges.

L'Ajuntament de Sant Joan ha sol·licitat formalment al Govern balear que millori l'accés al poble i a la nova residència per a persones majors que s'hi construeix. "Allò que pretenem és que es connectin les entrades al municipi des de les carreteres de Petra, Montuïri i Vilafranca, perquè els serveis d'emergència puguin arribar bé a Sant Joan tant si vénen des de Palma com si ho fan des de Manacor", explicà el batle, Joan Magro.

Ronda de circumval·lació

L'Ajuntament de Sant Joan vol, per tant, crear un nou vial que enllaci les principals vies d'accés al poble i que es pugui unir a la carretera que va cap a Sineu. Aquesta via ja fou connectada pel Consell de Mallorca amb la de Montuïri i amb la localitat gràcies al projecte d'ampliació de les dues carreteres, emmarcat en les obres de millora viària que preveu el Pla de carreteres de Mallorca. D'aquesta manera, si la petició del Consistori de Sant Joan es fa efectiva, el municipi disposarà d'una nova via de circumval·lació.

Així, el nou vial, "a més de millorar l'aspecte i el trànsit, es convertirà en un gran eix cívic, perquè podria integrar un passeig per poder arribar fins a la residència o, simplement, per caminar", afegí la primera vara. Cal destacar que el projecte de millora de l'accessibilitat i de la circulació viària de Sant Joan rep el suport dels partits de l'oposició, que feren costat al govern municipal durant la visita del president, Francesc Antich, a les obres de la futura residència de gent gran.

Bona disposició

Va ser precisament durant la visita que la setmana passada realitzà Francesc Antich a les actuacions del geriàtric quan "el president va mostrar molt bona disposició i va veure clarament que és necessari millorar l'entrada a la nova residència abans que es posi en funcionament", indicà el primer edil de Sant Joan. I és que, a més de facilitar l'arribada dels serveis d'emergències a la nova residència i al poble, la futura via de circumval·lació permetrà que els camions i la maquinària pesada circuli pels afores de Sant Joan sense necessitat d'entrar al poble. De fet, aquesta és una de "les prioritats que tots els partits de la Sala tenim, volem un poble més amable, que convidi a passejar i sigui segur tant per als infants com per als més grans", sentencià el batle.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fora polítics depredadors !, fa mes de 10 anys
Tot el que sigui destrucció dels espais rurals és ben acollit sigui pel PP, sigui per part del Pacte. En el cas de Montuïri-Sant Joan -Sineu, uns i altres han fet en comú una salvatjada.
Valoració:2menosmas
Per córqui, fa mes de 10 anys
més carreteres... un desastre
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris