nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 21°
21°

Les residències de Can Picafort i Santanyí, llestes a l'abril; la de Sant Joan, per al gener

Les residències privades de Can Picafort i Santanyí obriran "previsiblement el proper mes d'abril", mentre que la de Sant Joan ho farà a principi d'any. Així ho assenyalà la consellera d'Afers Socials, Fina Santiago, en la visita que realitzà amb el president del Govern, Francesc Antich, a la que es construeix a Sant Joan.

Aquest centre, que acumula un important retard, ja que s'inicià en el mandat passat, preveu tenir una capacitat per a 120 residents, "78 dels quals tindran plaça concertada", segons manifestà Santiago. El president Antich remarcà la importància d'aquests centres, perquè "en la construcció de la residència de Sant Joan hi treballen ara 45 persones. D'ençà que ens hem posat a fer feina en la Llei de la dependència i en la construcció de residències, s'han creat més de mil llocs de feina nous. Les inversions i l'obra pública ajuden en aquests moments el sector de la construcció, que està passant per moltes dificultats. Els Serveis Socials no són tan sols una despesa per a la societat, sinó que també són ocupacions".

La residència de Sant Joan, a l'igual que la seva veïna de Montuïri, també tindrà un centre de dia privat.
Les de Can Picafort i Sant Joan estan sota la gerència de l'empresa Cleop, mentre que la de Santanyí en principi s'obrirà sota la responsabilitat d'Acer, que ja ha rebut una sanció que Santiago manifestà que continuarà endavant. Així mateix, lamentà el retard en l'obertura.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris