nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
26°

Els primers 24 pisos 'anticrisi' ja tenen llogaters a Inca

Els habitatges, que va comprar l'Ibavi directament als promotors per donar sortida a l'estoc, s'ofereixen en règim de lloguer al preu de 330 euros mensuals

117120

Juana M.Cano, una dels noveus llogaters.

Efe(E.B.)

El president del Govern balear, Francesc Antich; la presidenta del Consell, Francina Armengol; el conseller d'Obres Públiques, Jaume Carbonero, i el batle d'Inca, Pere Rotger, van lliurar ahir les claus de 24 habitatges de protecció oficial a Inca. Es tracta dels primers d'un total de 392 que el Govern balear va comprar a diferents promotores immobiliàries de Balears com a mesura "anticrisi" amb l'objectiu d'ajudar a eliminar estoc i mantenir llocs de feina.

59 milions

El Govern balear ha invertit en l'adquisició de promocions immobiliàries en fase de construcció per incorporar-les al mercat d'HPO 59 milions d'euros. "És una manera de donar liquiditat a les empreses, un impuls per superar la situació alhora que complim l'objectiu de donar un habitatge a persones que els necessiten," digué Francesc Antich. Llàgrimes i abraçades en la recollida oficial de claus. Els nous llogaters dels pisos socials d'Inca van visitar ahir per primera vegada els habitatges, que ocuparan probablement a partir de la setmana que ve. Plantes baixes amb espectaculars jardins, pisos amb vista a la serra, al preu de 330 euros mensuals.

Els llogaters que vulguin adquirir els habitatges després d'ocupar-los durant els pròxims 10 anys podran reduir del preu final de 214.656,64 euros el 50 per cent de les quanties satisfetes en concepte de renda. El bloc de pisos, adquirit per l'Ibavi a Explotacions Turístiques Illes SL el maig de 2009 al preu de 8.419.161,86 euros, tindrà un total de 58 habitatges, dels quals ara s'han lliurat les claus de 24. L'immoble disposa de pisos de dos i tres dormitoris, encara que també n'hi ha tres que estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Dos d'ells han estat cedits a l'Agrupació de Discapacitats d'Inca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Do not visit Majorca, fa mes de 10 anys
Per la foto deduesc que els pisos tenen mals coeficients tèrmic i acústic.
També estan construïts sobre blocs estil foraster propi de societats que viuen entre reixes i tancats. Un son Gotleu o Corea més.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris